Masz prawo do prywatności, a my je szanujemy. Poniżej opisujemy zasady, do jakich stosujemy się w zakresie gromadzenia, przetwarzania i wykorzystywania informacji o swoich klientach i użytkownikach.

Podstawą przetwarzania danych osobowych jest dobrowolna zgoda użytkowników, jak również ustawowe upoważnienie do przetwarzania danych niezbędnych w celu realizacji oraz rozliczenia usług świadczonych za pośrednictwem strony, związanych w szczególności z:

procedurą odpowiedzi na zapytanie dotyczącej oferty usług księgowych,
subskrypcją newslettera,
BW Biuro Rachunkowe gwarantuje, że wszystkie dane osobowe udostępnione przez Państwa w trakcie ww. procedur chronione są zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926)oraz z ustawą z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144, poz. 1204 ze zm.) z zachowaniem najwyższych wymogów bezpieczeństwa.

Administratorem danych osobowych jest właściciel strony : BW Biuro Rachunkowe z siedzibą w Redzie, ul. Gdańska 35, 84-240 Reda, NIP: 000-000-00-00, REGON: 00000000.

Nr zgłoszenia bazy danych w GIODO: R000 000/2015

Udostępnianie informacji

W trakcie korzystania z zasobów naszego serwisu pozostają Państwo anonimowi. Zbieramy informacje jedynie o liczbie osób odwiedzających poszczególne strony portalu oraz informacje o nowych użytkownikach. Do tego celu wykorzystujemy mechanizm cookies. Pliki cookies są plikami tekstowymi przechowywanymi na komputerze Użytkownika. Pozwalają one witrynie internetowej na rozpoznawanie stałych Użytkowników oraz ułatwiają dostęp do naszych stron. Pliki cookies nie powodują uszkodzenia Państwa komputerów czy plików. Cookies wykorzystujemy, aby zaoferować informacje i usługi dostosowane do Państwa indywidualnych potrzeb i zainteresowań. W celu sprawdzania liczby osób odwiedzających portal wykorzystujemy informacje przechowywane w logach serwerów, jednak adresami IP posługujemy się jedynie dla celów statystycznych.

Każdy Użytkownik ma prawo zablokować na swoim komputerze możliwość rozpoznania przez witryny internetowe plików cookies. Więcej o plikach cookies mogą się Państwo dowiedzieć pod linkiem Pliki cookies.

Przekazanie danych osobowych

W zależności od rodzaju wskazanej niżej procedury celem skorzystania z usług świadczonych za pośrednictwem strony niezbędne jest podanie następujących danych:

zapytanie o ofertę: imię i nazwisko, adres email, numer telefonu,
subskrypcja newslettera: adres poczty elektronicznej.

Zmiana danych

Użytkownicy w każdym czasie mają prawo do wglądu, modyfikacji i usunięcia swoich danych osobowych znajdujących się w bazie administrowanej przez brzuchalski.com W tym celu użytkownik może zwrócić się z pisemną prośbą wysłaną drogą elektroniczną na adres: admin@brzuchalski.com

lub tradycyjnie na adres:

brzuchalski.com Michał Brzuchalski
ul. Kosynierów 90
84-230 Rumia.